HOME   CONTACT   LOGIN  
 
           
 
  Voor voorbeelden, ga naar onderaan de pagina en klik op een nr. Deze pagina printen. Download deze pagina in PDF formaat. Let op! Altijd opslaan en niet openen.

Digitaal vervaardigde stickers geprint op wit of transparant materiaal. Dit materiaal heeft een 100% watergedragen acrylaat belijming zonder weekmakers. Een safety sheet is te downloaden bij downloads->documentatie. De logo's worden digitaal geprint dmv een thermisch proces waardoor een groot scala van kleuren mogelijk is. Ook goud, chroom en wit is mogelijk. Mooie verlooptinten worden door de hier toegepaste digitale techniek mogelijk.

Voor het gemakkelijkste aanbrengen van deze stickers raden wij normaal gesproken een rechthoek of ovaal aan, dit wel afhankelijk van de vorm van het logo. Tevens is het mogelijk om groot formaat stickers op deze manier te maken met een maximum breedte van 70cm en vrijwel onbeperkte hoogte. Indien het breder moet zal het logo of fotobeeld in 2 of meer delen worden gesplitst. Het plakken van grote vlakken is vrij moeilijk en daardoor is de maat van 70cm breed, groot genoeg. Men kan deze stickers o.a. gebruiken voor belettering op auto's en bestelbussen. Met deze grote formaten is het wel mogelijk om vanaf 2 stuks te bestellen. Vraag naar een gepaste offerte.

Beschikbaarheid helmstickers vanaf 25 stuks.

Grootformaat stickers vanaf 2 stuks.

 

 
webdesign by Henk Sluiter henksluiter@hotmail.com
     
エアマックス90 インフラレッド エアマックス ブ`ム エアマックス 今翌モデル ナイキエアマックスハイパ`ポジット ナイキ エアマックス 2012 エアマックス テイルウインド 6 マックスソ`ル エアマックス95 爾芦 エアマックス ワン ナイキエアマックス95レディ`ス