HOME   CONTACT   LOGIN  
 
           
 
  Voor voorbeelden, ga naar onderaan de pagina en klik op een nr. Deze pagina printen. Download deze pagina in PDF formaat. Let op! Altijd opslaan en niet openen.

MicroNylon logo's worden gesneden uit folie welke op een transparante drager zit. Hieruit kunnen wij zowel logo's als tekst snijden. Ook vrij kleine teksten zijn mogelijk.

Deze logo's zijn geschikt voor promotionele kleding, maar dan speciaal zoals de naam al doet vermoeden voor o.a. nylon windbreakers en andere nylon produkten.

Beavernylon is op deze manier ook te bedrukken. Tevens doordat het logo wordt gesneden uit folie en indien alles voorradig is, zijn zeer korte levertijden te realiseren in uiterste noodzaak. Indien alles voorradig is, is het soms dan ook mogelijk dat wij dezelfde dag de transferts nog versturen. Gaarne dan wel even telefonisch contact vooraf. Het logo is echter maar wasbaar tot 30 graden.

Het logo is zeer soepel en voelt soft aan wat een goed draagcomfort waarborgt .

Beschikbaar vanaf 5 stuks per afbeelding.

 
webdesign by Henk Sluiter henksluiter@hotmail.com
     
エアマックス90 インフラレッド エアマックス ブ`ム エアマックス 今翌モデル ナイキエアマックスハイパ`ポジット ナイキ エアマックス 2012 エアマックス テイルウインド 6 マックスソ`ル エアマックス95 爾芦 エアマックス ワン ナイキエアマックス95レディ`ス